Шеф-кухар
Все, що ви маєте знати про професію кухаря
Експерти: Ольга Геєць, Ілля Сьомін
Не обов’язково щоразу скликати всіх друзів, коли готуєте багато рецептів — можна зробити кулінарію своєю роботою! В освітньому серіалі ви дізнаєтеся, як працюють кухарі та як їх координує шеф-кухар. Дослідіть, як працює заклад харчування, яка ієрархія посад на кухні і які гастрономічні тренди стають популярними. Експериментуйте зі знайомими рецептами — кукурудзяною кашею, сендвічем чи млинцями. Ще трохи — і ви готові до званої вечері!
Освітній серіал створено з ініціативи Мінцифри для платформи Дія.Освіта за підтримки Google.org, Фонду Східна Європа за сприяння Спельти та Культури ринку.
HARD: Вибір ножа, Вибір фартуха, Відстеження трендів гастрономії, Знаходження постачальників, Кейтеринг, Обслуговування подій, Підбір інвентаря на кухню, Робота на різних типах кухонь, Складання вечернього меню, Складання меню обідів, Складання меню сніданків, Створення власних рецептів у гастрономії, Техніки нарізання певних типів продуктів, Техніки нарізання продуктів
SOFT: Командна робота на кухні, Комунікація на кухні
Програма
Розпочати
Серія 1. Професія шефа
Серія 1. Професія шефа
Серія 2. Інвентар кожного шефа
Серія 2. Інвентар кожного шефа
Серія 3. Команда кухарів
Серія 3. Команда кухарів
Запрошені експерти
Ольга Геєць
Ілля Сьомін
Створено за підтримки
СПЕЛЬТА
Культура Ринку
Маєте питання?