Пекар
Як стати професійним пекарем
Експерти: Світлана Ромась
Запахи сінабонів, ранкових багетів чи булочок так і ваблять у пекарню. Пекарі готують, поки ми спимо, замішують кілограми тіста, шукають неповторні смакові поєднання і прикрашають тістечка яскравими кольорами. В освітньому серіалі дізнайтеся, як працювати пекарем, налаштовувати обладнання, обирати продукти для рецептів та готувати майбутні вироби. А потім – сінабон!
Освітній серіал створено з ініціативи Мінцифри для платформи Дія.Освіта за підтримки Google.org, Фонду Східна Європа за сприяння «Сільпо».
HARD: Використання базових правил та рецептур випічки, Відстеження трендів випічки, Підбір видів борошна, Приготування бісквітного тіста, Приготування дріжджового тіста, Приготування заварного тіста, Приготування здобного тіста, Приготування листкового тіста, Приготування пісочного тіста, Робота з обладнанням для випічки, Техніка безпеки у роботі з продуктами харчування
SOFT: Творче мислення, Уважність до деталей, Управління часом
Програма
Розпочати
Серія 1. В чому полягає робота пекаря?
Серія 1. В чому полягає робота пекаря?
Серія 2. Чим користується пекар?
Серія 2. Чим користується пекар?
Серія 3. Хімічна безпека на кухні
Серія 3. Хімічна безпека на кухні
Запрошені експерти
Світлана Ромась
Створено за підтримки
«Сільпо»
Маєте питання?