Бариста
Як стати баристою і готувати каву правильно
Експерти: Юрій Баньковський
Кислинка у каві з Кенії, терпкі нотки Ефіопії, нотки горіхів, папаї та свіжих булочок — кава може бути будь-якою. Баристи знають все про кавові зерна, їхнє обсмажування та способи приготування кави. Навчіться готувати еспресо, лате й інші напої в цьому освітньому серіалі. А якщо все сподобається — можливо, професія баристи саме для вас?
Освітній серіал створено з ініціативи Мінцифри для платформи Дія.Освіта за підтримки Google.org, Фонду Східна Європа за сприяння мережі Lviv Croissants.
HARD: Робота з видами кави та їх особливості, Робота з різними видами молока, Робота з різними інструментами баристи, Робота з різними типами та помолами кави, Способи та техніки приготування кави, Створення базових кавових напоїв, Створення латте-арту, Створення складних кавових напоїв, Техніка безпеки у кавярні
SOFT: Емоційний інтелект у сфері обслуговування, Комунікація в менеджменті, Обслуговування клієнтів
Програма
Розпочати
Серія 1. Хто такий бариста
Серія 1. Хто такий бариста
Серія 2. Види кави
Серія 2. Види кави
Серія 3. Способи приготування
Серія 3. Способи приготування
Запрошені експерти
Юрій Баньковський
Створено за підтримки
Lviv Croissants
Маєте питання?