thumb-Ольга Геєць та Ілля Сьомін на темному фоні

Шеф-кухар

Все, що ви маєте знати про професію кухаря

Експерти: Ольга Геєць, Ілля Сьомін

Не обов’язково щоразу скликати всіх друзів, коли готуєте багато рецептів — можна зробити кулінарію своєю роботою! В освітньому серіалі ви дізнаєтеся, як працюють кухарі та як їх координує шеф-кухар. Дослідіть, як працює заклад харчування, яка ієрархія посад на кухні і які гастрономічні тренди стають популярними. Експериментуйте зі знайомими рецептами — кукурудзяною кашею, сендвічем чи млинцями. Ще трохи — і ви готові до званої вечері!

 

Освітній серіал створено з ініціативи Мінцифри для платформи Дія.Освіта за підтримки Google.org, Фонду Східна Європа за сприяння Спельти та Культури ринку.

Формат:
Освітній серіал
Бали ЄКТС:
0.1
Доступні мови:
Українська, Англійська
Тема:
Re/Upskilling
Для кого:
для ВПО, для шукачів нової роботи, для шукачів нової професії
Навички:

HARD: Вибір ножа, Вибір фартуха, Відстеження трендів гастрономії, Знаходження постачальників, Кейтеринг, Обслуговування подій, Підбір інвентаря на кухню, Робота на різних типах кухонь, Складання вечернього меню, Складання меню обідів, Складання меню сніданків, Створення власних рецептів у гастрономії, Техніки нарізання певних типів продуктів, Техніки нарізання продуктів

SOFT: Командна робота на кухні, Комунікація на кухні

Професія:
Шеф-кухар

Запрошені експерти

thumb-image-33079
Ольга Геєць
Інфлюенсерка в гастрономії, фуд-маркетологиня, підприємиця
thumb-image-33083
Ілля Сьомін
Шеф-кухар, власник закладів Спельта, Thai Spot

Створено за підтримки

thumb-image-33090

СПЕЛЬТА

thumb-image-33093

Культура Ринку

Вам також може сподобатись