Шеф-кухар
Все, що ви маєте знати про професію кухаря
Експерти: Ілля Сьомін, Ольга Геєць
Не обов’язково щоразу скликати всіх друзів, коли готуєте багато рецептів — можна зробити кулінарію своєю роботою! В освітньому серіалі ви дізнаєтеся, як працюють кухарі та як їх координує шеф-кухар. Дослідіть, як працює заклад харчування, яка ієрархія посад на кухні і які гастрономічні тренди стають популярними. Експериментуйте зі знайомими рецептами — кукурудзяною кашею, сендвічем чи млинцями. Ще трохи — і ви готові до званої вечері!
Освітній серіал створено з ініціативи Мінцифри для платформи Дія.Освіта за підтримки Google.org, Фонду Східна Європа за сприяння Спельти та Культури ринку.
HARD: Підбір інвентаря на кухню, Знаходження постачальників, Вибір ножа, Вибір фартуха, Техніки нарізання продуктів, Робота на різних типах кухонь, Техніки нарізання певних типів продуктів, Кейтеринг, Обслуговування подій, Складання меню обідів, Складання меню сніданків, Складання вечернього меню, Створення власних рецептів у гастрономії, Відстеження трендів гастрономії
SOFT: Командна робота на кухні, Комунікація на кухні
Програма
Розпочати
Серія 1. Професія шефа
Серія 1. Професія шефа
Серія 2. Інвентар кожного шефа
Серія 2. Інвентар кожного шефа
Серія 3. Команда кухарів
Серія 3. Команда кухарів
Запрошені експерти
Ілля Сьомін
Ольга Геєць
Створено за підтримки
СПЕЛЬТА
Культура Ринку
Маєте питання?