thumb-image-250912

Шеф-кухар

Все, що ви маєте знати про професію кухаря

Експерти: Ілля Сьомін, Ольга Геєць

Не обов’язково щоразу скликати всіх друзів, коли готуєте багато рецептів — можна зробити кулінарію своєю роботою! В освітньому серіалі ви дізнаєтеся, як працюють кухарі та як їх координує шеф-кухар. Дослідіть, як працює заклад харчування, яка ієрархія посад на кухні і які гастрономічні тренди стають популярними. Експериментуйте зі знайомими рецептами — кукурудзяною кашею, сендвічем чи млинцями. Ще трохи — і ви готові до званої вечері!

 

Освітній серіал створено з ініціативи Мінцифри для платформи Дія.Освіта за підтримки Google.org, Фонду Східна Європа за сприяння Спельти та Культури ринку.

Формат:
Освітній серіал
Бали ЄКТС:
0.1
Доступні мови:
Українська, Англійська
Тема:
Re/Upskilling
Для кого:
для ВПО, для шукачів нової роботи, для шукачів нової професії
Навички:

HARD: Підбір інвентаря на кухню, Знаходження постачальників, Вибір ножа, Вибір фартуха, Техніки нарізання продуктів, Робота на різних типах кухонь, Техніки нарізання певних типів продуктів, Кейтеринг, Обслуговування подій, Складання меню обідів, Складання меню сніданків, Складання вечернього меню, Створення власних рецептів у гастрономії, Відстеження трендів гастрономії

SOFT: Командна робота на кухні, Комунікація на кухні

Професія:
Шеф-кухар

Запрошені експерти

thumb-image-250951
Ілля Сьомін
Шеф-кухар, власник закладів Спельта, Thai Spot
thumb-image-250955
Ольга Геєць
Інфлюенсерка в гастрономії, фуд-маркетологиня, підприємиця

Створено за підтримки

thumb-image-250962

СПЕЛЬТА

thumb-image-250965

Культура Ринку

Вам також може сподобатись