thumb-Анастасія Степанова на темному фоні

Кондитер

Як стати професійним кондитером

Експерти: Анастасія Степанова

Можливо, найсолодший серіал на всій платформі Дія.Освіта. Саме він навчить вас створювати справжні кулінарні шедеври: святкові торти, порційні тістечка, мусові десерти, тарталетки, готувати різні креми й види тіста. Дізнайтеся про плюси професії кондитера та зануртеся у типовий робочий день в ресторані. Смачного засвоєння інформації!

 

Освітній серіал створено з ініціативи Мінцифри для платформи Дія.Освіта за підтримки Google.org, Фонду Східна Європа за сприяння Анастасії Степанової.

Формат:
Освітній серіал
Бали ЄКТС:
0.1
Доступні мови:
Українська, Англійська
Тема:
Re/Upskilling
Для кого:
для ВПО, для шукачів нової роботи, для шукачів нової професії
Навички:

HARD: Приготування бісквітів, Приготування дріжджового тіста, Приготування заварного тіста, Приготування листкового тіста, Приготування пісочного тіста, Приготування різних видів кремів, Приготування тіста для круасанів та віденської випічки, Робота з кондитерськими допоміжними інгредієнтами, Робота з кондитерським обладнанням

SOFT: Командна робота на кухні, Творче мислення, Уважність до деталей

Професія:
Кондитер

Запрошені експерти

thumb-image-179456

Анастасія Степанова

Кондитерка

Вам також може сподобатись