Кондитер
Як стати професійним кондитером
Експерти: Анастасія Степанова
Можливо, найсолодший серіал на всій платформі Дія.Освіта. Саме він навчить вас створювати справжні кулінарні шедеври: святкові торти, порційні тістечка, мусові десерти, тарталетки, готувати різні креми й види тіста. Дізнайтеся про плюси професії кондитера та зануртеся у типовий робочий день в ресторані. Смачного засвоєння інформації!
Освітній серіал створено з ініціативи Мінцифри для платформи Дія.Освіта за підтримки Google.org, Фонду Східна Європа за сприяння Анастасії Степанової.
Формат:
Освітній серіал
Бали ЄКТС:
0.1
Доступні мови:
Українська, Англійська
Тема:
Re/Upskilling
Для кого:
для ВПО, для шукачів нової роботи, для шукачів нової професії
Професія:
Кондитер
Навички:
Приготування бісквітів
Приготування дріжджового тіста
Приготування заварного тіста
Приготування листкового тіста
Приготування пісочного тіста
Приготування різних видів кремів
Приготування тіста для круасанів та віденської випічки
Робота з кондитерськими допоміжними інгредієнтами
Робота з кондитерським обладнанням
Командна робота на кухні
Творче мислення
Уважність до деталей
Програма
Розпочати
Серія 1. Знайомство з професією кондитера
Серія 1. Знайомство з професією кондитера
У першій серії говоримо про освіту, навички та кар’єрний шлях у професії кондитера, а також розберемо плюси й мінуси роботи.
Серія 2. Базовий набір приладдя кондитера
Серія 2. Базовий набір приладдя кондитера
У другій серії ми говоримо про мінімальний набір кухонного приладдя, необхідний кондитеру-початківцю.
Серія 3. Різновиди тіста для випічки
Серія 3. Різновиди тіста для випічки
Третя серія присвячена кондитерським виробам. Говоримо про види випічки та нюанси приготування кожного з них.
Запрошені експерти
Анастасія Степанова
Кондитерка
Маєте питання?