06 червня 2024, 18:00

Як опанувати професію фармацевта: новий освітній серіал від Дія.Освіта та мережі аптек «АНЦ»

Освітній серіал допоможе дізнатися більше про професію фармацевта тим, хто замислюється над вступом до профільного навчального закладу або бажає змінити траєкторію розвитку кар’єри, а також спростує міфи, які існують навколо цієї професії.

За даними єдиного порталу вакансій, це означає, що найближчими роками попит на кваліфікованих фармацевтів лише зростатиме. Що входить в обов’язки фармацевта та як опанувати цю професію? Дізнавайтеся в новому освітньому серіалі від Дія.Освіта та мережі аптек «АНЦ».


Упродовж 6 серій бізнес-тренер мережі аптек «АНЦ» Анастасія Кузьменко розкриє основні питання та деталі, пов’язані з роботою фармацевта, а саме:

  • Хто такий фармацевт і яка його місія?
  • Обов’язки фармацевта та стандартний робочий день працівника
  • Особливості професії та виклики під час роботи
  • Поради з освіти та пошуку роботи

Після перегляду серіалу можна пройти фінальний тест і додати сертифікат з результатами до резюме, щоб підтвердити базове розуміння професії потенційному роботодавцю. 


Серіал зацікавить молодь, яка обирає професію,  новачків, що тільки здобули освіту фармацевта, медичних працівників та тих, хто шукає себе в нових професіях. Під час навчання слухачі отримують відповіді на поширені запитання про цю затребувану професію, що допоможе їм зорієнтувати свій вибір.


Посилання на освітній серіал: https://osvita.diia.gov.ua/courses/pharmacist

 

Освітній серіал створено з ініціативи мережі аптек «АНЦ» для платформи Дія.Освіта та за інформаційної підтримки Мінцифри.