thumb-image-358855

Бариста

Як готувати каву правильно — від мелення зерна до змішування інгредієнтів найпопулярніших кавових напоїв

Експерти: Юрій Баньковський

Замовляли капучино, лате, еспресо? Маємо кращу пропозицію — симулятор про те, як правильно їх готувати. Професійний бариста, учасник та суддя кавових чемпіонатів — Юрій Баньковський — продемонструє найкращі способи приготувати найпопулярніші кавові напої та попередить про типові помилки новачків.

 

Чи годиться грубе мелення для еспресо, що означає свист під час приготування капучино і що таке кавова таблетка — дізнайтеся в цьому симуляторі! Робіть великий ковток корисних знань.

 

Симулятор створено з ініціативи Мінцифри для платформи Дія.Освіта за підтримки Google.org, Фонду Східна Європа за сприяння мережі Львівські круасани.

Формат:
Симулятор
Тема:
Re/Upskilling
Професія:
Бариста
Професія:
для шукачів нової роботи, для шукачів нової професії, для ВПО

Запрошені експерти

thumb-image-358876

Юрій Баньковський

Тренер-бариста, суддя кавових чемпіонатів

Інші симулятори