Бариста
Як готувати каву правильно — від мелення зерна до змішування інгредієнтів найпопулярніших кавових напоїв
Експерти: Юрій Баньковський
Замовляли капучино, лате, еспресо? Маємо кращу пропозицію — симулятор про те, як правильно їх готувати. Професійний бариста, учасник та суддя кавових чемпіонатів — Юрій Баньковський — продемонструє найкращі способи приготувати найпопулярніші кавові напої та попередить про типові помилки новачків.
Чи годиться грубе мелення для еспресо, що означає свист під час приготування капучино і що таке кавова таблетка — дізнайтеся в цьому симуляторі! Робіть великий ковток корисних знань.
Симулятор створено з ініціативи Мінцифри для платформи Дія.Освіта за підтримки Google.org, Фонду Східна Європа за сприяння мережі Львівські круасани.
Маєте питання?