Шеф-кухар
Які обов’язки кухаря та з чого почати кар’єру в ресторанному бізнесі
Експерти: Ольга Геєць, Ілля Сьомін
Соковите м’ясо на сковорідці, філігранне нарізання зелені, авторські рецепти — вітаємо на кухні, шеф! Хочете підкорювати серця неймовірними гастрономічними шедеврами? У цьому симуляторі спробуйте себе на справжній кухні!
Від шефа Іллі ви дізнаєтесь, як повинно виглядати робоче місце, на що звертати увагу при створенні меню і який секрет ідеального сендвіча з куркою. А разом з експерткою у здоровій гастрономії Олею приготуємо кукурудзяну кашу та гарбузові млинці з яєшнею.
Смачного засвоєння інформації!
Формат:
Симулятор
Тема:
Re/Upskilling
Запрошені експерти
Ольга Геєць
Інфлюенсерка в гастрономії, фуд-маркетологиня, підприємиця
Ілля Сьомін
Шеф-кухар, власник закладів Спельта, Thai Spot
Маєте питання?