Кондитер
Як проходить типовий день кондитера, та які етапи приготування торта Фрез’є
Експерти: Анастасія Степанова
Повітряний бісквіт поєднується із ніжним кремом та полуничною глазур’ю, щоб створити справді довершений десерт. Звучить смачно!
Але як насправді приготувати торт Фрез’є? Пройдіть у симуляторі весь процес: оберіть інгрідієнти для крему, замісіть тісто і створіть дзеркальну глазур. Дізнайтеся, як виглядає звичайний день кондитера.
Симулятор створено з ініціативи Мінцифри для платформи Дія.Освіта за підтримки Google.org, Фонду Східна Європа за сприяння Анастасії Степанової.
Формат:
Симулятор
Тема:
Re/Upskilling
Професія:
Кондитер
Професія:
для шукачів нової роботи, для шукачів нової професії, для ВПО
Запрошені експерти
Анастасія Степанова
Кондитерка
Маєте питання?