thumb-image-112973

Кондитер

Як проходить типовий день кондитера, та які етапи приготування торта Фрез’є

Експерти: Анастасія Степанова

Повітряний бісквіт поєднується із ніжним кремом та полуничною глазур’ю, щоб створити справді довершений десерт. Звучить смачно!

 

Але як насправді приготувати торт Фрез’є? Пройдіть у симуляторі весь процес: оберіть інгрідієнти для крему, замісіть тісто і створіть дзеркальну глазур. Дізнайтеся, як виглядає звичайний день кондитера.

 

Симулятор створено з ініціативи Мінцифри для платформи Дія.Освіта за підтримки Google.org, Фонду Східна Європа за сприяння Анастасії Степанової.

Формат:
Симулятор
Тема:
Re/Upskilling
Професія:
Кондитер
Професія:
для шукачів нової роботи, для шукачів нової професії, для ВПО

Запрошені експерти

thumb-image-112994

Анастасія Степанова

Кондитерка

Інші симулятори