Піцайоло
Як спекти піцу з ідеально хрумким бортиком і соковитою начинкою: секрети професійного піцайоло
Експерти: Назар Стасьо
М’яке тісто розкачується до тоненької округлої форми, яка щедро змащується соусом і посипається моцарелою. Мммммм!
Але чи справді процес приготування піци такий легкий? Замішування бульбашкового тіста, формування кульок, створення форми руками і підкидання в повітрі — крок за кроком і запашна піца буде готова. Потренуємось робити її разом?
У цьому симуляторі пройдемо весь шлях дізнаємось, як проходить день на кухні професійного піцайоло. Смачного засвоєння інформації!
Симулятор створено з ініціативи Мінцифри для платформи Дія.Освіта за підтримки Google.org, Фонду Східна Європа за сприяння 1708 pizza di Napoli.
Маєте питання?