thumb-image-190553

Піцайоло

Як спекти піцу з ідеально хрумким бортиком і соковитою начинкою: секрети професійного піцайоло

Експерти: Назар Стасьо

М’яке тісто розкачується до тоненької округлої форми, яка щедро змащується соусом і посипається моцарелою. Мммммм!

 

Але чи справді процес приготування піци такий легкий? Замішування бульбашкового тіста, формування кульок, створення форми руками і підкидання в повітрі — крок за кроком і запашна піца буде готова. Потренуємось робити її разом?

 

У цьому симуляторі пройдемо весь шлях дізнаємось, як проходить день на кухні професійного піцайоло. Смачного засвоєння інформації!

 

Симулятор створено з ініціативи Мінцифри для платформи Дія.Освіта за підтримки Google.org, Фонду Східна Європа за сприяння 1708 pizza di Napoli.

Формат:
Симулятор
Тема:
Re/Upskilling
Професія:
Кухар піцерії
Професія:
для шукачів нової роботи, для шукачів нової професії, для ВПО

Запрошені експерти

thumb-image-190574

Назар Стасьо

Шеф-кухар мережі “1708”, піцайоло з десятирічним стажем роботи

Інші симулятори