Кондитер
Кондитер створює шедеври, яким неможливо опиратись: мусові десерти, бісквітні тістечка, еклери та тортики для особливих подій
Він вміло контролює всі процеси на кухні, але проконтролювати бажання клієнтів з’їсти всі його десерти, на жаль, не в силі
Hard skills
Приготування бісквітів
Приготування дріжджового тіста
Приготування заварного тіста
Приготування листкового тіста
Приготування пісочного тіста
Приготування різних видів кремів
Приготування тіста для круасанів та віденської випічки
Робота з кондитерськими допоміжними інгредієнтами
Робота з кондитерським обладнанням
Soft skills
Командна робота на кухні
Творче мислення
Уважність до деталей
Ми рекомендуємо переглянути
Освітній серіал
Базовий курс підприємця
Базовий курс підприємця
Експерти:
Андрій Литвин, Андрій Ремізов, Ольга Бульбах
Освітній серіал
Кондитер
Кондитер
Експерти:
Анастасія Степанова
Вакансії
Дивитись всіТехнолог кондитерського виробництва
Вакансія: Технолог харчової промисловості (кондитерське виробництво)Ми, компанія «Коршенко Г.В., ФОП», шукаємо технолога харчової промисловості з досвідом у кондитерському виробництві.Основні обов’язки: Розробка рецептур та технологічних карт для виробництва кондитерських виробів.(бісквітне печиво) Контроль якості сировини та готової продукції. Впровадження нових технологій та інновацій у виробництво. Оптимізація виробничих процесів. Контроль за дотриманням санітарно-гігієнічних норм та стандартів безпеки праці. Вимоги: Досвід роботи технологом у кондитерському виробництві принаймні 1 рік. Вища освіта зі спеціальності «Технологія харчової промисловості» або аналогічна. Знання сучасних технологій виробництва кондитерських виробів. Вміння працювати з рецептами та технологічними картами. Відповідальність, організованість та пунктуальність. Вміння працювати в команді та виконувати поставлені завдання в строк. Ми пропонуємо: Конкурентну заробітну плату. Кар'єрний ріст та можливість професійного розвитку. Комфортні умови праці. Графік роботи понеділок-п'ятниця з 08.00 до 18.00. Субота з 08.00 до 16.00 по бажанню. Якщо ви маєте досвід у кондитерському виробництві та бажаєте розвиватися у цій сфері, надсилайте своє резюме на нашу електронну адресу або зв’яжіться з нами за телефоном. Ми раді будемо розглянути вашу кандидатуру і запросити вас на співбесіду.
Кухар-кондитер
Обов’язки: Приготування різних видів порціонних десертів, желе, бутербродів, бургерів і т.п. Забезпечення високої якості продукції та дотримання рецептурних вимог. Виконання всіх санітарних та гігієнічних норм у процесі приготування та обробки продуктів. Вимоги: Досвід роботи на аналогічній посаді принаймні 1 рік. Знання рецептур та технологій приготування кондитерських виробів. Уважність до деталей та здатність працювати швидко та ефективно. Знання та дотримання санітарних норм та правил. Ми пропонуємо: Конкурентну зарплату; Графік роботи: 3 дні робочих з 07:00 до 19:00,3 дні вихідних; Можливість кар'єрного зростання та професійного розвитку. Для уточнення подробиць з приводу вакансії телефонуйте за номером0503075184 Тетяна0997030584
Кондитер
Привіт!:) Ми шукаємо талановитого та креативного кондитера, який приєднається до нашої команди та допоможе створювати справжні шедеври!Обов’язки: Приготування різноманітних кондитерських виробів: тістечок, мафінів, десертів тощо. Робота з рецептурами та розробка нових. Оформлення десертів з використанням різних технік та декоративних елементів. Забезпечення високої якості та свіжості продукції. Підтримання чистоти та порядку на робочому місці. Вимоги: Досвід роботи на позиції кондитера буде перевагою. Знання технології приготування кондитерських виробів. Творчий підхід до роботи та бажання розвиватися. Уважність, акуратність та відповідальність. Знання санітарних норм та правил. Ми пропонуємо: Роботу в дружньому колективі. Можливість професійного зростання. Гідну заробітну плату. Якщо ти любиш готувати, маєш творчу іскру та бажаєш працювати в сфері, яка приносить радість людям, тоді ми чекаємо саме на тебе!Для подачі резюме звертайтесь за номером телефону +380990299949.
Кондитер
Компанія NOVUS — сучасна торговельна мережа України з міжнародним досвідом та європейською якістю запрошує до своєї команди:КондитераМрієш розвиватися у сфері торгівлі та будувати свою кар'єру? Тоді скоріше приєднуйся до нашої команди!На цій посаді ти будеш: Виготовляти торти, тістечка та ще багато різних смаколиків; Оформлювати вироблену продукцію для видачі її на вітрину; Контролювати якість продукції та терміни придатності; Працювати з професійним обладнанням; Покращувати вміння та навички роботи з виготовлення десертів; Підтримувати чистоту і порядок на робочому місці. Чому саме NOVUS? Ми любимо свою роботу і поважаємо наших співробітників; Заохочуємо до навчання і надаємо можливість кожному працівнику кар'єрно зростати й вдосконалювати свої навички; Наші магазини стабільно працюють і готові надавати робочі місця (зокрема переселенцям, людям з особливими потребами, студентам, тощо) Переваги роботи в NOVUS: Своєчасна та стабільна заробітна платня; Офіційне працевлаштування; Допомога з житлом для іногородніх; Безкоштовне харчування; Безкоштовне навчання та кар'єрне зростання Наш ідеальний кандидат: Активний та комунікабельний; Має досвід роботи з продуктами харчування (буде перевагою); Відповідальний та уважний Для запису на співбесіду телефонуй за номером +38 (050) 417 — 26 — 34, Леся.