Кондитер
Кондитер створює шедеври, яким неможливо опиратись: мусові десерти, бісквітні тістечка, еклери та тортики для особливих подій
Він вміло контролює всі процеси на кухні, але проконтролювати бажання клієнтів з’їсти всі його десерти, на жаль, не в силі
Hard skills
Приготування бісквітів
Приготування дріжджового тіста
Приготування заварного тіста
Приготування листкового тіста
Приготування пісочного тіста
Приготування різних видів кремів
Приготування тіста для круасанів та віденської випічки
Робота з кондитерськими допоміжними інгредієнтами
Робота з кондитерським обладнанням
Soft skills
Командна робота на кухні
Творче мислення
Уважність до деталей
Ми рекомендуємо переглянути
Освітній серіал
Базовий курс підприємця
Базовий курс підприємця
Експерти:
Андрій Литвин, Андрій Ремізов, Ольга Бульбах
Освітній серіал
Кондитер
Кондитер
Експерти:
Анастасія Степанова
Вакансії
Дивитись всіКондитер
Умови роботи: Графік 5\2 з 7:30 до 17:00 Обов’язки: всі умови при співбесіді
Цукерник на автоматизований процес (з навчанням) у Львів
Кондитерська фабрика «Choconut» (виробництво цукерок), запрошує вас приєднатися до нашої команди. Ми молода, сучасна, швидкорозвиваюча компанія, в якій основний принцип —відповідальність перед кожним Клієнтом й якість нашої продукції! Стабільність і висока якість — фундамент нашої роботи. Ми шукаємо на постійну роботу працівників на виробництво цукерок різних видів та готові розглядати кандидатури без досвіду роботи з можливістю навчання безпосередньо на робочому місці.Вимоги до кандидата: Розглядаємо кандидатів без досвіду роботи, які готові навчатися; відповідально ставитись до роботи; дотримуватися санітарних вимог на виробництві. Обов’язки: Виготовлення цукерок; Вибивання цукерок з форм; Пакування готових виробів; Забезпечення чистоти та порядку на робочому місці; Робота в команді та дотримання виробничих планів. Ми пропонуємо вам: Роботу в стабільній, розвиваючийся компанії; Можливість кар'єрного росту; Графік: пн-пт (8:00 — 17:00), сб-нд вихідні; Діє система знижок на товари фірми для працівників; Можливість офіційного працевлаштування; За необхідністю розглядається розвозка персоналу. Якщо вас зацікавила вакансія — телефонуйте за номером 066 082 84 91, Сергій (вайбер, телеграм)
Кухар кондитер
Вимоги:досвід роботи від 6 міс.знання технології приготування страв холодного цеху (салати, десерти)бажання працювати і розвиватисьУмови праці:Графік роботи 5/5 або 3/3 з10:00 до 21:00Безкоштовне харчуванняМожливий трансфер, залежить від ситуації.Обов’язки:організація безперебійної роботи процесуприготування страв згідно технологічних картприготування заготовокОсобисті якості: Робота не складна та цікава. Привітний колектив, лояльне керівництво.Дотримання чистоти робочого місця, пунктуальність, порядність.Можливе навчання.
Шеф-кондитер у Ворзель
Шукаємо креативного, відкритого до всього нового ШЕФ-КОНДИТЕРА виробничого цеху у Ворзелі, який зможе очолити наш кондитерський напрямок і допоможе нам розвиватися ще більше! Ми пропонуємо: Стабільну виплату заробітної плати близько 100000 грн за місяць. Роботу в дружному колективі. Графік роботи за домовленістю. Ми чекаємо на тебе, якщо ти: Маєш досвід роботи на аналогічній посаді від 5 років. Маєш набуті знання сучасних технік та технологій в кондитерському виробництві. Готовий до розробки та впровадження нового. Маєш високу культуру спілкування та здатність працювати в команді. Обов’язки: Організація роботи виробництва. Управління персоналом. Розробка, впровадження нових кондитерських виробів. Контроль якості готової продукції. Чекаємо на тебе!Телефонуйте або пишіть за номером: 0680332511 Анастасія
Помічник кондитера
Ми , кондитерська-ресторан «Французькі Канікули» в пошуку помічника кондитера, з активною та позитивною життєвою позицією, для котрого близьке розуміння «WOW сервіс».Місце праці: пр. Шевченка , 2.Від вас будемо очікувати:Досвід роботи помічником від 6 міс;Відсутність шкідливих звичок;Відповідальне ставлення до роботи, охайність, порядність.Знання та дотримання санітарних норм.Обов’язки:базовий декор десертів, випічка і формування тарт, випікання різноманітних бісквітів, заварювання базових кремів і ганашів допомога на різних процесах на яких стоять кондитериДотримуватись чистоти і порядку на кухні та на своєму робочому місці.Наші гарантії:Чіткі та прозорі умови працевлаштування;Вчасна заробітна плата + + харчування та вечірня розвозка в межах Львова. , Ксенія (Viber, Telegram)