Шеф-кухар
Створює неповторні страви для романтичної вечері, зустрічі з друзями чи сім’єю
Досконало володіє всіма технологіями готування страв, знає специфіку різних інгредієнтів і створює страви меню, які викликають тільки гастрономічне задоволення
Hard skills
Вибір ножа
Вибір температури приготування страв
Вибір фартуха
Відстеження трендів гастрономії
Знаходження постачальників
Кейтеринг
Обслуговування подій
Підбір інвентаря на кухню
Підготовка заготовок
Робота на різних типах кухонь
Складання вечернього меню
Складання меню обідів
Складання меню сніданків
Створення власних рецептів у гастрономії
Техніки викладок
Техніки нарізання певних типів продуктів
Техніки нарізання продуктів
Soft skills
Командна робота на кухні
Комунікація в команді
Ми рекомендуємо переглянути
Освітні серіали
Базовий курс підприємця
Базовий курс підприємця
Експерти:
Андрій Литвин, Андрій Ремізов, Ольга Бульбах
Освітні серіали
Шеф-кухар
Шеф-кухар
Експерти:
Ілля Сьомін, Ольга Геєць
Вакансії
Дивитись всіКухар
Привіт! Якщо ти зараз в активному пошуку роботи, Команда Salalat запрошує до команди кухаря: З нами ти отримаєш: незабутній досвід;високий рівень ЗП;зручний графік роботи;розвіз додому після зміни;безкоштовне харчування на локації;зручну форму;знижки для персоналу на все меню;можливість вибору зручного району для роботи. Умови: Графік роботи 3/3 з 9:00—21:00;1200 грн/ зміна +%;Кар'єрний зріст. Вимоги: Приготування згідно тех.карт ;Проведення інвентаризації;Вміння працювати в команді;Дотримання чистоти.Для отримання детальної інформаціїпишіть/дзвоніть: Ірина — (viber/telegram)
Кухар
Привіт! Ми — мережа кафе-барів «Шульга В.А., ФЛП», де поєднуються тонкощі японської та італійської кухонь у затишній атмосфері. Якщо ти любиш готувати, хочеш розвиватися у сфері гостинності і не боїшся нових викликів — ми радо відкриваємо двері для тебе!Що входить у твої обов’язки: Приготування страв згідно калькуляційних карт Дотримання стандартів санітарії та гігієни на кухні. Підтримка чистоти та порядку робочого місця. Співпраця з командою для забезпечення своєчасного та якісного обслуговування гостей. Що ти будеш робити щодня: Готувати смачні та гарно оформлені страви, які дарують нашим гостям радість і комфорт. Вивчати нові рецепти та техніки, удосконалювати свої навички. Підтримувати дружню атмосферу в команді, допомагати колегам. Дотримуватися правил безпеки та якісно виконувати свої завдання. Кого ми шукаємо: Людину з бажанням вчитися і розвиватися, навіть якщо у тебе поки немає досвіду. Відповідального та уважного до деталей, хто цінує чистоту і порядок. Комунікабельного члена команди, який поважає колег і гостей. Готового працювати повний робочий день у комфортних умовах. Що ми пропонуємо: Стабільну заробітну плату від 30 000 до 33 000 грн. Повний робочий день із зручним графіком 4/2 з 10:00 до 22:00 Можливість навчання та професійного зростання поруч із досвідченими кухарями. Дружню атмосферу у команді, де кожен підтримує і допомагає. Роботу в сучасному кафе-барі з якісним обладнанням і комфортними умовами. Можливість проявити себе та розвивати кулінарні таланти. Якщо ти мрієш працювати на кухні, отримувати нові знання і бути частиною нашої команди, ми з нетерпінням чекаємо на твою заявку! Давай творити смачні історії разом!Телефонуйте або пишіть за вказаним номером 0974685453 Юлія
Кухар-м'ясник у La Luce
Buongiorno!La Luce — це справжній куточок Італії, де кожна страва створюється з любов’ю та майстерністю.Ти вмієш працювати з м’ясом та рибою, знаєш, як правильно їх обробляти, маринувати та готувати, щоб розкрити їхній смак? Тоді ця вакансія для тебе!📍Indirizzo [Адреса]: вул. Академіка Підстригача, 1 *(перехрестя вул. Стрийська-Наукова на березі Duck’s lake)Твої секретні інгредієнти: досвід роботи від 1 року кухарем-м'ясником; швидкість та організованість. Що ми тобі приготували: роботу в moderno [сучасному] італійському закладі з теплою атмосферою, яка закохує з першого погляду; ЗП: ставка та чайові за майстерність; позмінний графік роботи 4/2 або 5/2 з 10:00 до 22:30; смачну їжу, якою насолодишся прямо на роботі; можливість постійного вдосконалення кулінарних навичок, працюючи з італійськими рецептами та сучасними техніками; команду професіоналів, з якими приємно працювати пліч-о-пліч; і не хвилюйся про дорогу додому — ми подбаємо про твою комфортну розвозку після зміни. Невже non perfetto [не ідеально]?Це про наш https://www.instagram.com/laluce.lviv/ 🤌Якщо ти хочеш долучитися до команди, де цінують твої навички та творчий підхід — телефонуй/пиши за номером: +380 66 565 5209 — АнастасіяTelegram: https://t.me/Anastasiia_Recruiter_HoReCaCiao👋Скоро почнемо знайомитись з тобою ближче.
Кухар на процес хінкалі
«Мамо, це було в Тбілісі» — ресторан, де гості відчувають справжню грузинську душу.Ми шукаємо у свою команду кухара, який обожнює працювати з тістом та хоче навчитися готувати хінкалі так, як роблять у Тбілісі — соковиті, міцні, з характером!⸻🔥 Що ти будеш робити: Ліпити хінкалі (м'ясні, сирні та сезонні) Готувати та розкатувати тісто Дотримуватись рецептур та технологічних карт Підтримувати чистоту й порядок на робочому місці ⸻💙 Ми навчаємо!Навіть якщо немає досвіду — навчимо з нуля.А якщо вже вмієш ліпити хінкалі — допоможемо стати майстром.⸻💰 Умови роботи: Заробітна плата: 36 000 — 38 000 грн Ставка: 1 800 грн/день + бонус Графік: 4/2 Годуємо 2 рази на день Зарплата 2 рази на місяць (15 числа та останній день місяця) Ми не штрафуємо і не вираховуємо зарплатню ⸻📍 Локації: вул. Велика Васильківська, 63 вул. Саксаганського, 109/20 ⸻👀Кого ми шукаємо: Відповідального та акуратного З любов’ю до кухні та бажанням розвиватися Командного, відкритого та позитивного Людину, для якої кухня — це ремесло, а не просто робота ⸻📞 Як приєднатися?Пиши нам у Telegram: @oimamohrАбо телефонуй: +38 (067) 335 40 37 — Надія
Кухар гарячого цеху (Western, La Cosa Nostra)
Шукаємо в нашу команду:Кухаря гарячого цеху та кухаря мангалу!Ми пропонуємо: стабільну заробітну плату, де рівень доходу залежить від кількості відпрацьованих годин за місяць і набутого досвіду; дружній колектив; дворазове харчування; розвозка. Вимоги: з досвідом роботи; вміння працювати на потоці. Обов’язки: приготування страв; підготовка продуктів. Умови роботи: графік складається індивідуально з 10:00 до 22:00.

