Шеф-кухар
Створює неповторні страви для романтичної вечері, зустрічі з друзями чи сім’єю
Досконало володіє всіма технологіями готування страв, знає специфіку різних інгредієнтів і створює страви меню, які викликають тільки гастрономічне задоволення
Hard skills
Вибір ножа
Вибір температури приготування страв
Вибір фартуха
Відстеження трендів гастрономії
Знаходження постачальників
Кейтеринг
Обслуговування подій
Підбір інвентаря на кухню
Підготовка заготовок
Робота на різних типах кухонь
Складання вечернього меню
Складання меню обідів
Складання меню сніданків
Створення власних рецептів у гастрономії
Техніки викладок
Техніки нарізання певних типів продуктів
Техніки нарізання продуктів
Soft skills
Командна робота на кухні
Комунікація в команді
Ми рекомендуємо переглянути
Освітній серіал
Базовий курс підприємця
Базовий курс підприємця
Експерти:
Андрій Литвин, Андрій Ремізов, Ольга Бульбах
Освітній серіал
Шеф-кухар
Шеф-кухар
Експерти:
Ілля Сьомін, Ольга Геєць
Вакансії
Дивитись всіСуші-кухар
Зазим?я, шукаємо у Києві, вул. Київська, 4A Вимоги: В першу чергу хочеться щоб ти горів своєю справою. Адже коли шеф в гарному настрої- суші смачні, а гості щасливі) Якщо ти любиш працювати з людьми, болієш японською кухнею, як і ми, робиш свої страви досконалими і хочеш втілювати свої ідеї — тобі до нас ;) А таке як: пунктуальність, відповідальність, охайність і т.д… це само собою. Умови роботи: Графік позмінний 3/3, 4/4, 7/7 (домовимось)З 11:00 до 22:00Ми знаходимось у мальновничому місці, під назвою Зазим’я, поруч сосновий ліс і прекрасне повітря)Добиратись зручно з метро Лісова або масив Троєщина Але якщо ти проживаєш у Києві або Броварах, і хотів би з нами працювати, ми зробимо усе, щоб добратись на роботу було зручно) Обов’язки: Приготування страв японської кухні в досконалому вигляді;Контроль якості готових страв;Знання калькуляційних карт;Підтримання чистоти на процесі;Щомісячний переоблік. Редагувати
Кухар
Основні обов’язки: Приготування страв згідно з рецептами та стандартами готелю. Дотримання вимог щодо якості та безпеки продуктів харчування. Підготовка продуктів та необхідного інвентарю для приготування страв. Дотримання чистоти та порядку на кухні. Співпраця з іншими членами кухонного персоналу для ефективної роботи. Дотримання правил техніки безпеки та санітарії на кухні. Вимоги: Бажаний досвід роботи на аналогічній посаді. Вміння працювати з технологічними картами. Вміння самостійно організовувати робочий процес. Охайність, чистоплотність, дотримання особистої гігієни. Умови роботи: Позмінний графік роботи. Заробітна плата за домовленістю. Харчування. Безкоштовне проживання на території комплексу. Надсилайте своє резюме за електронною адресою natalia.trendgroup@gmail.com або телефонуйте за номером +38 0683481267
Кухонний робітник (ТЦ "Балтік Скай")
Компанія NOVUS — сучасна торговельна мережа України з міжнародним досвідом та європейською якістю запрошує до своєї команди:Кухонного робітникаМрієш розвиватися у сфері торгівлі та будувати свою кар'єру? Тоді скоріше приєднуйся до нашої команди!У нас ти будеш: Підготовлювати продукти для приготування страв миття, чищення, варіння; Мити посуд навчимо користуватись сучасними мийними машинами, підтримувати чистоту та порядок на виробничих поверхнях. Чому саме NOVUS? Ми любимо свою роботу і поважаємо наших співробітників; Заохочуємо до навчання і надаємо можливість кожному працівнику кар'єрно зростати й вдосконалювати свої навички; Наші магазини стабільно працюють і готові надавати робочі місця (зокрема переселенцям, людям з особливими потребами, студентам, тощо) Переваги роботи в NOVUS: Своєчасна та стабільна заробітна платня; Офіційне працевлаштування; Допомога з житлом для іногородніх; Безкоштовне харчування; Безкоштовне навчання та кар'єрне зростання Наш ідеальний кандидат: Активний та комунікабельний; Має досвід роботи з продуктами харчування (буде перевагою); Відповідальний та уважний. Надсилай своє резюме або телефонуйте 067−307−32−99.Приєднуйся до команди Вартових довіри NOVUS!
Кухар
№ вакансії: 02622401150010 Якщо Вас зацікавила обрана вакансія, зверніться до Центру зайнятості, що її зареєстрував, вказавши номер вакансіїПосада: кухар М.Київ, ДеснянськийОписЗавдання та обов'язки, опис робіт, коментарі:Робота на харчоблоці, приготування їжі згідно меню-розкладки. За детальною інформацією звертатись до фахівця Деснянського управління КМЦЗ Тамари Миколаївни, тел.(067) 520 73 25.Режим роботи:5-денний робочий тижденьВимоги до кандидата:Освітній рівень:Кваліфікований робітникбез досвіду роботи Особистісні компетенції:Відповідальність, охайність, без шкідливих звичок
Кухар
MAMENORI — заклад, де готують найсмачніші суші у Львові 🍣🍱Запрошуємо до нашої крутої команди КУХАРЯ гарячого процесу з досвідом роботи!🧸 Що ми пропонуємо: Від 1450 грн/зміна + бонуси Вчасну виплату заробітної плати двічі на місяць (1 і 16 числа) Оплату за стажування Зручний позмінний графік роботи, зміна — 10 годин Знижки в мережі наших закладів Харчування, навчання, форма та довіз додому! ☎️ Чекаємо ваших дзвінків з 12:00 до 18:00 за номером:+380 63 367 22 93 (Марта)Або пишіть у Телеграм/Вайбер 📲Вимоги: Проживання у Львові Вік від 18 років Приєднуйтесь до MAMENORI та станьте частиною нашої команди!💙