Шеф-кухар
Створює неповторні страви для романтичної вечері, зустрічі з друзями чи сім’єю
Досконало володіє всіма технологіями готування страв, знає специфіку різних інгредієнтів і створює страви меню, які викликають тільки гастрономічне задоволення
Hard skills
Вибір ножа
Вибір температури приготування страв
Вибір фартуха
Відстеження трендів гастрономії
Знаходження постачальників
Кейтеринг
Обслуговування подій
Підбір інвентаря на кухню
Підготовка заготовок
Робота на різних типах кухонь
Складання вечернього меню
Складання меню обідів
Складання меню сніданків
Створення власних рецептів у гастрономії
Техніки викладок
Техніки нарізання певних типів продуктів
Техніки нарізання продуктів
Soft skills
Командна робота на кухні
Комунікація в команді
Ми рекомендуємо переглянути
Освітні серіали
Базовий курс підприємця
Базовий курс підприємця
Експерти:
Андрій Литвин, Андрій Ремізов, Ольга Бульбах
Освітні серіали
Шеф-кухар
Шеф-кухар
Експерти:
Ілля Сьомін, Ольга Геєць
Вакансії
Дивитись всіКухар
Ресторан «Святошин Двір» шукає кухаря.Обов’язки:Організація виробничого процесу на кухні;Замовлення продукції відповідно до технологічних карт і поточними замовленнями в ресторані;Проведення інвентаризацій;Умови роботи:Графік роботи — за домовленістюКонкурентна заробітна плата — ставка 1500 грн зміна + % від банкетівПерспектива кар'єрного росту.Кухня українськаЗабезпечення житломБудемо раді бачити Вас у нашій команді!Запис на співбесіду за телефоном Заклад працює до 22.00Адреса ресторану проспект Перемоги 112 (до метро Святошин 5 хв пішки)
Кухар-сушист гастромаркету WINETIME
WINETIME — це про якість та унікальність.Ми шукаємо у свою команду сушиста у магазин вишуканого алкоголю та якісної їжі, який знаходиться в м. ЧеркасиМова не про величезний досвід розглядаємо з прямим досвідом від 6-ти міс., а про любов до своєї справи. Наша людина — це відповідальна, добросовісна, комунікабельна особистість з вогнем в очах та з нестримним бажанням розвиватися.Наш сушист повинен:привітно спілкуватися з гостями, консультувати, приймати та видавати замовлення;знати технології приготування суші та мати досвід з продуктами харчування;притримуватись санітарних норм;правильно організовувати робочий процес на кухні.Від нас ти отримаєш:Своєчасну заробітну плату.Графік позмінний 3/3 з 09:00 до 22:00.Офіційне працевлаштування з першого дня; соціальні гарантії згідно чинного законодавства.Широкі можливості для професійного та кар'єрного зростання.Стильний корпоративний одяг.Можливість отримати нові знання в сфері корисних продуктів.Чекаємо на тих, хто буде на своєму місці, як «риба у воді».Очікуємо на ваші резюме, відповімо на телефонні дзвінки:
Кухар в сім'ю у Козин
Вимоги: Шукаємо кухаря, чоловіка чи жінку, який хотів би працювати довго на одному робочому місці.Умови роботи: Працювати трохи в Києві та трохи в Барселоні, Іспанія. Один вихідний в тиждень. Обов’язки: Готувати здорову, смачну їжу. Обовʼязково гарний естетичний вигляд страв. Сімʼя — четверо дорослих та троє дітей. Але постійно є тільки четверо дорослих та одна дівчинка 14 років. Сімʼя живе в Києві та в Барселоні, потрібно з ними їздити. Зарплатня три тисячи доларів щомісячно плюс премії. За кордоном житло надається безкоштовно.Чекаємо Ваші портфоліо.
Кухар (кулінарний цех)
Компанія «FORTA» шукає талановитого Кухаря!Мрієте працювати у сучасному гастромаркеті європейського рівня, де цінують вашу майстерність і підтримують розвиток? Тоді ми чекаємо саме на вас!Хто ми?«FORTA» — це гастромаркет, який пропонує широкий асортимент крафтових товарів з різних куточків світу, готові страви для всієї родини та вишукані напої. Наша мета — дарувати клієнтам неперевершений гастрономічний досвід.Ми розглядаємо кандидатів від 16 років!Ваші обов’язки: Підготовка та приготування страв згідно зі стандартами компанії. Дотримання правил гігієни та безпеки на кухні. Виконання замовлень вчасно та забезпечення якісного сервісу. Контроль якості продуктів та їх збереження. Співпраця з командою для досягнення спільних цілей. Наші очікування: Досвід роботи на кухні від 6 місяців (готові розглянути без досвіду). Знання кулінарних технік та рецептур. Вміння працювати в команді. Відповідальність, організованість та уважність до деталей. Бажання розвиватися та вдосконалювати свої навички. Що ми пропонуємо: Зручний графік роботи: позмінний 2/2 (з 7:00 до 19:00). Стабільну оплату праці: погодинна ставка + премії. Перегляд зарплати двічі на рік. Корпоративні бонуси: знижки на кулінарію та випічку, бонуси за приведених друзів. Медичне страхування для вашої впевненості. Кар'єрний ріст: ми підтримуємо розвиток наших співробітників і допомагаємо досягати нових висот. Чому саме «FORTA»?Ми створюємо атмосферу, де кожен співробітник відчуває себе важливим. У нас ви знайдете не лише стабільну роботу, а й можливість розвиватися у світі гастрономії.Готові до нових викликів?Надсилайте своє резюме або телефонуйте за номером 38067 572 75 06Разом ми створимо кулінарний досвід, який підкорить серця наших клієнтів!
Сушист (Позняки)
Запрошуємо до нашої дружньої команди кухаря-сушиста. Вимоги: • Досвід роботи від 1 року в приготуванні суші та ролів • володіння повним процесом приготування суші та ролів • вміння організувати робочий процес та працювати у команді • вміння якісного розбору риби • позитивне ставлення до життя • багатофункціональність Обов’язки: • Приготування страв відповідно до технічних карт • дотримання чистоти на робочому місці • варка ідеального рису • швидкість, якість та краса у приготуванні суші та ролів Умови роботи: • графіки 5/2, режим роботи закладу з 11.00 до 22:00 • ставка 1300 грн. зміна (+ залежить від якості роботи) • заробітна платня — щотижня без затримки • фірмовий одяг, харчування, чай та кава — організуємо! Місце роботи: Лівий берег, вулиця Драгоманова, 2А. Якщо готові разом з нами робити людей щасливішими, дзвоніть! 0930028982 Дмитро