Шеф-кухар
Створює неповторні страви для романтичної вечері, зустрічі з друзями чи сім’єю
Досконало володіє всіма технологіями готування страв, знає специфіку різних інгредієнтів і створює страви меню, які викликають тільки гастрономічне задоволення
Hard skills
Вибір ножа
Вибір температури приготування страв
Вибір фартуха
Відстеження трендів гастрономії
Знаходження постачальників
Кейтеринг
Обслуговування подій
Підбір інвентаря на кухню
Підготовка заготовок
Робота на різних типах кухонь
Складання вечернього меню
Складання меню обідів
Складання меню сніданків
Створення власних рецептів у гастрономії
Техніки викладок
Техніки нарізання певних типів продуктів
Техніки нарізання продуктів
Soft skills
Командна робота на кухні
Комунікація в команді
Ми рекомендуємо переглянути
Освітній серіал
Базовий курс підприємця
Базовий курс підприємця
Експерти:
Андрій Литвин, Андрій Ремізов, Ольга Бульбах
Освітній серіал
Шеф-кухар
Шеф-кухар
Експерти:
Ілля Сьомін, Ольга Геєць
Вакансії
Дивитись всіКухар
У новий заклад 89 Avenue на Гаванській 9 (біля ж/м Придніпровськ) потребується кухар! Бажано с досвідом, але готові розглянути і без. В наш заклад потребується комунікабельна та відповідальна людина, яка готова навчатись та розвиватись!Обов’язки: Приготування заготовок; Приготування страв згідно з меню; Дотримання критеріїв якості та вигляду готових страв; Підтримувати порядок та чистоту на робочому місці під час та після приготування їжі; Контроль терміну придатності продуктів; Взаємодія з іншим персоналом закладу. Умови роботи: Гнучкий графік 2/2 з 8:00 до 13:00 (можливо з 8:00 до 14:00); Пропонуємо стажування з провідним фахівцем — шеф-кухарем ресторану української та європейської кухонь (стажування оплачується 200грн/вихід та проходить 10 днів); Оплата 100грн в годину; Можливість професійного розвитку. Звертайтесь до нас з 10:00 до 21:00 кожного дня! 0502416839 Анастасія
Кухар
№ вакансії: 18502401160019 Якщо Вас зацікавила обрана вакансія, зверніться до Центру зайнятості, що її зареєстрував, вказавши номер вакансіїПосада: кухар Сумська область, Сумський район, Сумська міська ТГ, Суми, КовпаківськийОписЗавдання та обов'язки, опис робіт, коментарі:Приготування їжі відповідно норм.Режим роботи:5-денний робочий тижденьВимоги до кандидата:Освітній рівень:Кваліфікований робітникз досвідом роботи
Кухар (ст. м. Тараса Шевченко)
Кухарі, давайте творити мистецтво смаку разом!Шукаємо в свою команду професіоналів, які не можуть вгамуватися так хочеться робити смачненьке. Ну і жодного дня не можуть без нового досвіду. Вашими основними обов'язками будуть:· Готувати смачненьке, що стає чиєюсь улюбленою стравою· Прикрашати готові страви, щоб причарувати Гостей ще й виглядом Для роботи вам знадобляться:· Досвід роботи кухарем від одного року· Освіта технолога, кухаря або кондитера· Знання про санітарно-гігієнічні норми праці та технологічних процесів приготування їжіПриєднуйтесь до команди «Сільпо» та:· Розраховуйте на нас. Стабільна зарплата та офіційне працевлаштування.· Будьте здорові. Страхування життя.· Зберігайте баланс. Можливий індивідуальній графік роботи з урахуванням бізнес-процесів та власних побажань.· Вливайтеся миттєво. Допомога колег і керівників у адаптації новачків.· Пишайтеся роботою. Кар'єра в компанії, що входить до ТОП-ритейлерів України.· Всебічно розвивайтеся. Різноманітні тренінги, пільги на вивчення іноземної мови або відвідування спортивних закладів.· Спілкуйтеся вільно, пропонуйте сміливо. Відкрита лінія для важливих питань, екологічних та інноваційних ідей працівників.· Почувайтеся особливо. Спеціальні пропозиції в компаніях, що належать Fozzy Group.· Їжте смачно. Знижки на власне виробництво «Сільпо» (кулінарія, випічка, кондитерські вироби, чай та кава).Отже, надсилайте резюме та приєднуйтеся до «Сільпо»!Більше про роботу в «Сільпо» на нашій сторінці у Facebook: [span data-href="https://www.facebook.com/SilpoJobs/"]https://www.facebook.com/SilpoJobs/[/span]Телефонуй: (095) 272-46-57 Марина З повагою, HR-команда «Сільпо»
Кухар холодного процесу
Графік роботи — позмінний Конкурентна заробітня плата Робота у дружньому креативному колективі Безкоштовне харчування Рорзвозка персоналу Обов’язки: Приготування страв згідно калькуляційних карт та технологій приготування Дотримання стандартів якості страв Дотримання санітарних норм та правил безпеки на кухні Забезпечення чистоти та порядку на робочому місці За детальною інформацією звертайтесь за номером:093−892−05−58 Юрій
Кухар
Кухар в супермаркет у цех кулінарії 17500 — 18 000 ₴ ПП Дівіал-2000, КиЇв ул. вул.Павлівська,23. Супермаркет «Дари моря»( роздрібна торгівля продуктів харчування)запрошує на работу в цех кулінарії кухаря. Від Вас потрібно : Фахова освіта (бажано); Знання виробництва кулінарних виробів; Відповідальність; Вміння працювати в колективі. Що Ви будете робити: Приготування напівфабрикатів м'яса,риби,птиці а також готової продукції. Обробка сировини; Дотримування санітарно-гігієнічних норм. . Мы предлагаем: Конкурентна з\п - від 17500 грн.; Своєчасна виплата заробітної плати; Офіційне працевлааштування; Графік работи 7\7; (с 7:00 до 20:00) Кар'єрний ріст; Надаємо житло Алла Миколаївна ...10