Confectioner
The pastry chef creates irresistible masterpieces: mousse desserts, sponge cakes, éclairs, and cakes for special occasions.
Skillfully controls all processes in the kitchen, but unfortunately, he cannot control customers' desire to devour all his desserts.
Hard skills
Cooking biscuit
Cooking different cream types
Making of custard dough
Making of puff pastry
Making of shortbread
Making of yeast dough
Preparation of dough for croissants and Viennese pastries
Work with confectionery equipment
Work with confectionery ingredients
Soft skills
Attention to details
Creative Thinking
Team work in the kitchen
We recommend
Education series
Basics for entrepreneurs
Basics for entrepreneurs
Experts:
Andrii Lytvyn, Andrii Remizov, Olha Bulbakh
Education series
Confectioner
Confectioner
Experts:
Anastasiia Stepanova
Vacancies
View allПомічник кондитера, кондитер (ТРЦ "Форум")
Вакансія: Помічник кондитера, кондитерКомпанія «TRDLO» шукає енергійного та творчого помічника кондитера/кондитера для приєднання до нашого молодого та веселого колективу. У «TRDLO» ми спеціалізуємося на випічці та десертах, і ми запрошуємо талановиту людину, яка хоче розвиватися у цій галузі.Обов’язки: Допомога у підготовці та випічці десертів та випічки Дотримання стандартів якості та безпеки продукції Забезпечення чистоти та організації на робочому місці Взаємодія зі співробітниками для досягнення загальних цілей Вимоги: Бажання навчатися та розвиватися у галузі кондитерського мистецтва Відкритість до нових ідей та креативність Вміння працювати в команді Відповідальність та організованість Ми готові навчити та підтримати нового співробітника, надаючи можливість для кар'єрного зростання у нашій компанії. Гнучкий графік роботи дозволить зручно поєднувати роботу з іншими зобов’язаннями. Приєднуйтесь до нас у «TRDLO» та долучайтесь до створення смачних та креативних десертів!Телефонуйте за номером 066 443−65−74 Олег
Кондитер на Троєщині
Кондитерському цеху на Троєщині на постійну роботу потрібен кондитер з досвідом роботи в виготовленні Лимонного тістечка та інших. Також досвід в приготуванні виробів з листкового тіста.2-3 робочих дня на тиждень. З 8.30 до 20.30. З/п за зміну 1000-1500 грн.
Технолог кондитерського виробництва
Компанія «Торговий Дім АВ» шукає талановитого та досвідченого Технолога кондитерського виробництва для приєднання до нашої команди. Ми є лідером у виробництві та реалізації алкогольних напоїв в Україні, і наша кондитерська лінія виробництва є новим напрямом нашого бізнесу. Обов’язки: Розробка рецептур та технологічних процесів для виготовлення кондитерських виробів, а також їх вдосконалення ; Контроль за дотриманням технологічних процессів і робочих рецептур на виробництві; Підбір альтернативної сировини; Впроваджувати нові технології у виробництво; Розробляти технологічні та калькуляційні карти; Коригувати технологічні параметри з метою забезпечення відповідної якості готової продукції (рецептури, технологічні інструкції); Забезпечувати виконання поставлених завдань, використовувати сировину згідно з рецептурою; Розробляти методи контролю та проводити перевірки готової продукції, сировини і напівфабрикатів; Підтримувати безпечний і економічно обґрунтований процес харчового виробництва. Вимоги: Вища профільна освіта та досвід роботи на аналогічній посаді від 3 років; Досвід розробки нових продуктів та перевірки відповідності якості; Знання технології виробництва кондитерських виробів (бажано борошняна група, печиво, вафлі, зефір, мармелад); Знання стандартів, положень та інструкцій, що діють у кондитерській галузі; Знання стандартів, що регламентують вимоги до якості продукції та сировини; Обізнаність в сучасних трендах кондитерської галузі; Готовність до відряджень. Ми пропонуємо: Конкурентоспроможну заробітну плату та соціальний пакет; Можливість розвитку та кар'єрного зростання; Працювати в стабільній і успішній компанії з високою репутацією; Дружній та професійний колектив. Якщо ви маєте відповідні навички та досвід, готові взяти на себе відповідальність за якість продукції та приєднатися до нашої команди, будь ласка, надішліть своє резюме. Ми раді будемо розглянути вашу кандидатуру.
Кухар кондитер
Мережа авторських ресторанів «RESTARON» запрошує на роботу КОНДИТЕРА Якщо Ви: Маєте досвід роботи на аналогічній посаді від 1-го рокуВідмінно знаєте всі процеси та технології приготування десертів, а також санітарні нормиАмбітні, готові навчатися та розвиватисяМаєте бажання працювати Ми пропонуємо: офіційне працевлаштування,графік роботи з 9 до 19, робочі зміни 4/2харчування,професійний розвитокВласна пральня, окремі роздягальні для персоналу, кімната відпочинку Цінуємо креативність і індивідуальність Якщо ресторанне життя — Ваше покликання, якщо Ви професіонал своєї справи та прагнете бути ще кращим — ми чекаємо на Вас у нашу дружню сім'ю! За деталями телефонуйте: 096 5825596 Редагувати
Кондитер
В зв’язку з розширенням виробництва, на дільницю з виготовлення кондитерських виробів, запрошуємо Кондитера!Обов’язки: підготовка та приготування кондитерських виробів (заготовок) й морозива відповідно до технологічних карт ведення обліку продукції, замовлення сировини участь в інвентаризації дотримання санітарних норм та правил безпеки під час роботи на виробництві Вимоги: досвід роботи на аналогічній посаді — вітається вміння працювати в команді відповідальність та уважність до деталей знання технологічних процесів виробництва та властивостей продуктів підтримка чистоти на робочому місці виконання плану замовлення Ми пропонуємо: Можливість професійного зростання та розвитку Графік роботи гнучкий. 098−096−05−75, 063−212−12−21 Ірина