Chef
Creates unique dishes for a romantic dinner, gatherings with friends, or family.
Excels in all cooking techniques, understands the specifics of different ingredients, and creates menu dishes that evoke pure gastronomic pleasure.
Hard skills
Breakfast menu creation
Catering
Choosing a knife
Choosing an apron
Cutting techniques
Cutting techniques for certain types of products
Evening menu creation
Event service
Finding suppliers
Inventory selection for kitchen
Lunch menu creation
Monitoring trends in gastronomy
Preparation of blanks
Presentation techniques
Selection of cooking temperature
Selfmade recipes
Work in different types of kitchens
Soft skills
Communication in team
Team work in the kitchen
We recommend
Education series
Basics for entrepreneurs
Basics for entrepreneurs
Experts:
Andrii Lytvyn, Andrii Remizov, Olha Bulbakh
Education series
Сhef
Сhef
Experts:
Illia Semin, Olga Geiets
Vacancies
View allКухар універсал
Ресторан узбецької кухні «Хавоканд» запрошує на роботу кухаря універсала. Задачі: - Приготування різноманітних страв згідно з рецептами та нашими стандартами якості; - Забезпечення високої якості та естетичного оформлення подачі страв; - Додержання санітарних та гігієнічних норм при готуванні та обробці продуктів; - Організація та контроль за підготовкою інгредієнтів та необхідного обладнання. Вимоги: - Досвід роботи від 1 року; - Відповідальність та пунктуальність; - Вміння працювати в команді та дотримуватися встановлених термінів. Пропонуємо: - Конкурентну заробітну плату (1200 грн/день), виплата у кінці зміни. - Графік роботи 09:00-21:00. За узгодженням. - Дружню та професійну команду. Заклад розташований у підвальному приміщенні. В ресторані завжди є світло й вода. Телефонуйте 0675886244 Аліна.
Оброблювач риби (Позняки, Осокорки)
Давайте знайомитись! Ми успішно розвиваємось з 2002 року. Драйв — наш стиль життя, який народжує натхнення. Ми вдосконалюємось та вдосконалюємо, адже якість середовища навколо залежить від наших змін. Втілення інновацій робить нас лідерами. Ми успішні завдяки продуктивності нашої команди. Запрошуємо приєднатися до нашої команди ОБРОБЛЮВАЧА РИБИ. Вас очікує цікава та динамічна робота, перспектива кар’єрного зростання та дружній колектив. Для нас важливо: Досвід роботи оброблювачем риби (буде перевагою)Вільне володіння українською мовоюБажання навчатися і розвиватися Вміння працювати у командіВідповідальність Звертаємо увагу, що при співбесіді можемо перевіряти на відповідність кандидата кваліфікаційним характеристикам професії. В нашій команді Ви будете: Контролювати якість та терміни придатності товаруЗайматись обробкою риби, згідно нормативної документаціїВикладати товар на вітринуКонсультувати та обслуговувати гостей в магазині Ми гарантуємо: ОФІЦІЙНЕ працевлаштуванняВИСОКУ і СТАБІЛЬНУ заробітну платуОтримання знань від досвідчених професіоналівПерспективу КАР’ЄРНОГО зростанняДопомогу з ЖИТЛОМ ЗНИЖКА до дня народження та інші ДОДАТКОВІ ПРОПОЗИЦІЇ для співробітників компанії Телефонуйте: Аліна-099-924-30-55 Потенційний кандидате! Ми розглядаємо відгуки на вакансії протягом 5 робочих днів. Якщо Ви не отримали відповіді на Ваше резюме впродовж цього часу – не засмучуйтесь :) Це означає, що наразі у нас немає відповідних вакансій, але ми зберегли Ваше резюме у нашій базі кадрового резерву, та якщо вакансія з’явиться у майбутньому – запропонуємо Вам її для розгляду. Дякуємо за те, що обрали ФОРУ.
Кухар на гарячий процес
Сучасний готельно-ресторанний комплекс з високою репутацією Riverwood Relax Park шукає в свою команду кухарів на гарячий процес!Вимоги: досвід роботи від 2 років; комунікабельність; відповідальність; працьовитість; уміння працювати в команді; робота по змінному графіку. Умови роботи : робота в дружньому колективі офіційне працевлаштування; виплата з/п 2 рази в місяць; розвинена корпоративна культура; трансфер на роботу та з роботи; дворазове харчування; Надаємо робочу форму; можливість кар'єрного та особистого зростання (підвищення на посаді, семінари, курси, майстер класи, тренінги.); можливість проживання в хостелі; праця на сучасному технологічному обладнанні; комфортні умови праці (тепла підлога кухня); досвідчений Шеф-кухар. Будемо раді бачити вас в нашій молодій талановитій команді! тел. 0502438655 (Віктор Шеф-кухар) та 0508058955.Адреса: с. Мошни заміський комплекс Riverwood relax park
Кухар (нічна зміна)
Готель Leopolis створює особливі враження та атмосферу для гостей міста і пишається рівнем свого сервісу. Гості обирають нас, щоб відчути розкіш нашого часу — невимушену елегантність, простоту та автентичність. Нова розкіш — це зрушення до простоти та повернення до основ того, що важливо в житті. Нова розкіш — це те, де ми хочемо бути.Наша команда завжди у пошуку нових рішень, трендів, ідей, щоб бути лідерами, самим створювати тренди, постійно вчитись і зростати, впливаючи тим самим на якість нашого життя. Нова розкіш для кожного з команди: це робота в задоволення, без стресу та тиску, із 100% прозорістю та захищеністю, мати достатньо часу для свого особистого життя.Зараз ми у пошуку кухаря (нічна зміна), який допоможе нашій команді дарувати гостям чудові смакові емоції.Що треба робити: Готувати страви та заготовки для сніданкової шведської лінії Готувати обіди для персоналу Готувати страви з меню для індивідуальних замовлень a la carte Дбати про чистоту на робочому місці Що треба мати: Досвід роботи на холодному і гарячому процесі у ресторані Цікавитись сучасними кулінарними трендами Бажання розвиватись у професії Ми чекаємо вас на інтерв'ю та пропонуємо: Роботу у готелі преміум сегменту, де панує атмосфера взаємоповаги та командної роботи Гнучкий графік роботи від 22:00—10:00, 15−20 змін в місяць Офіційне працевлаштування і усі гарантії згідно трудового законодавства Оплачуване стажування Харчування за рахунок компанії Уніформа за кошти компанії Зручна локація в самому центрі Львова
Кухонний робітник
№ вакансії: 02512401030045 Якщо Вас зацікавила обрана вакансія, зверніться до Центру зайнятості, що її зареєстрував, вказавши номер вакансіїПосада: кухонний робітник Вінницька область, Вінницький район, Вінницька міська ТГ, ВінницяОписЗавдання та обов'язки, опис робіт, коментарі:Помічник кухаря.Допомагає кухарю в приготуванні їжі, відповідає за санітарний стан робочого місця, чистоту посуду, кухонного інвентарю. І зміна - 06.00 - 14.00; ІІ зміна - 10.30 - 18.00. Режим роботи:Робота змінамиВимоги до кандидата:Освітній рівень:Кваліфікований робітникз досвідом роботи